torstai 13. kesäkuuta 2013

AHDISTUS, nyt raivostuttaa ystäväni puolesta

Ystäväni, jolla on samankaltaisia paniikki ja ahdistusoireita kun mullakin, on saanut kuntouttavalta kouluttajaltaan niin ahdistavaa käytöstä, ettei pystynyt jatkamaan kuntoutustaan. Ystäväni kertoi kuntouttajalle tämän johon kuntouttaja syyllistävästi ja lisää ahdistavasti ja painostavasti antoi ilkeän vastauksensa.
Mua alkoi kiukuttamaan ja kerroin miten monesti itsekin törmään ja vieläpä hoitoalan ammattilaisten toimesta usein, samoihin tilanteisiin missä hoitava henkilö ei todellakaan ymmärrä mitä ahdistus ja paniikki on..

Kerroin ystävälleni seuraavaa:
Mäkin törmään JATKUVASTI, lääkäriexperttien toimesta viel, tilanteisiin, missä oon kertonut että sairastan sosiaalisten tilanteiden kammoa enkä pysty sanomaan jossakin tilanteissa omaa mielipidettäni, niin nää HOITOALAN ERIKOISEXPERTIT kyttää pistävästi SUORAAN SILMIIN ja kumartuu viel UHKAAVASTI eteenpäin mun suuntaan ja sanoo "eikös ois parasta nyt jos sanoisit, että onko tää asia ok, ONKO?!" No tottahelvetissä piipitän siinä että on, että saan sen pelottavan superahdistahvan tilanteen POIS mutta ei se ei todellakaan ole OK, jeeeeeeesusssssssss mitä IDIOOTTEJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 ja sitten on niitä "kyllä sä nyt voit tässä sanoa että onko tää ok jne" kyllä sä nyt voit tässä sanoa, kun en kerran voi, niin mitä hittoa se auttaa jos joku ventovieras ahdistava ihminen sanoo että VOIT VOIT huoh :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti