tiistai 13. elokuuta 2013

Diipadaapa ja sitärataa

Kesällä ei oikein ehtinyt bloggailla, hirmuinen tahti noiden näyttelyiden ynnä muiden kanssa ja sitten päätinkin pitää tovin "lomaa" siis ainakin Ateljeen asioista ja vähän näyttelyistäkin!



Parhaillaan on Turussa lääkäriasema Pulssin (tai nykyisin Terveystalo) ikkunassa isohko näyttely, siellä on 47 kuvaa ja sen lisäksi Ateljeen designtuotteita näytillä ja kuun lopulla kun puran ne sieltä pois ne jakaantuukin kahdeksi eri näyttelyksi tänne lähi kirjastoihin eli Kuusjoelle tulee Humpparalli-näyttely ja Koskelle tulee Muistellaan kesää-näyttely, sitten saakin loppuvuodeksi näyttelyt riittää, ei millään jaksa koko ajan touhuta.

Designtuotteiden kysyntä kasvaa tasaiseen tahtiin, ei näköjään tarvitse mainokstella tai markkinoida, kädet pysyy kiireisinä ihan ilmankin, etenkin Wessasoittorasiasta on nousemassa varsinainen hittituote :)



Viikonlopuksi tiedossa kuvauskeikkoja, kaksi eri pyöräilytapahtumaa Turun suunnalla, se tietää aikaisia aamuja ja väsyneitä jalkoja ja myöhään yöhön kuvien editointia, that's the way I like it!

Viimeviikon loppuna käväisin harjoittelemassa pannausta Kiikalan Burn out partyissa ja hyvää settiä tuli, ei voi kun olla tyytyväinen omaan kehitykseen ja onnistumisprosenttiin. Muistan ajan jolloin pannauskuvissa oli onnistumisprosentti mulla alle 10 ja nyt se on vähintäänkin 80 :) Hyvä minä! Kovin pitkällä suljinajalla en vielä päässyt leikkimään, pisin taisi olla 40 mutta hyvä liike silläkin jäi kuviin.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti