maanantai 5. heinäkuuta 2010

Kassakaappi

Jo saa noi huumejutut riittää, kerronpa tässä yhestä kassakaapista, siitäkin on jo onneks niin kauan aikaa, että voi huoletta asiaa tännekin purkaa ;)

Jätkät duunas aina niin typeriä rikoksia, että samalla vaivalla ois saanut aikaan jotain suurempaakin.. Sain siinä sit ajatuksen, että mikä jottei samantien väännetä kassakaappia, se vois olla vähän hyödyllisempää..

Niimpä istuttiin pöydän ääreen ja ruvettiin asiaa pohtimaan, valittiin yhen lähikunnan halpakauppa kohteeks ja tutkiskeltiin sitä hieman. Huomattiin, että seinän läpi pääsis takahuoneeseen just ja kekattiin, että ajetaan vaan sivuovella varustettu paku sihen viereen ni eiköhän homma onnistu ja niinhän se kävikin.

Takahuonneessa vaan olikin kaks kaappia ja eiköhän pojat vääntäneet sit just sen väärän. Saatiin muistaakseni joitakin tonneja rahaa ja suurin osa siitäkin kolikoina. Viereisessä ois ollut tsiljoonasti enempi rahaa, enkä tiä miks valitsivat just tuon toisen.

Paska homma vaan oli, että rakennuksen toisessa päässä oli kameraliike johon paikalliset vorot sattumalta murtautuivat just samaan aikaan, toki me ei tiedetty tätä sillon vielä.

Jätkät meni sitten seuraavana päivänä ämpäreillä pankkiiin viemään rahoja ja tottahan pääsivät poliisilaitoksella kohtapuoliin selittelemään mistäs ne rahat oli peräisin.

Poliisia ei juurikaan ees kiinnostanut mitätön kassakaappi, vaan kaikkia otettiin vuoron perään kii ja kuulusteltiin asiasta josta kukaan meistä ei tiennyt yhtään mitään, eli siitä kameraliikkeen murrosta!

Mä ja yhen jätkän muijakaveri soiteltiin sit toisillemme ja koitettiin kekata kuka sen kameraliikkeen väänsi, jotta oltas saatu omat tyypit ulos putkasta, täs vaihees niit suunniteltiin jo vangittavaksi ja tää toinen muija sit soitti poliisille vihjeen ja aateltiin et saadaan omat vapaaks sillä.

Siinä kameraliikkeen keikassa oli niin kumman plajon yhteneväisyyksiä, kameratkin oli kätketty samaan hiekkakuoppaan missä se kaappi oli avattu jne..

No, pojat ja mä lopultas jäätiin kii siitä kaapista ja mä sain 9kk ehdonalasta, onneksi, sillä mul oli sanottu, että kiinteetä tulee. Onneks oli jo niin kauan mennyt vanhoista, että päättivät antaa vähän armoa, ja olihan mulla lapsikin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti