tiistai 11. maaliskuuta 2014

Valokuvanäyttelyitä - vanhoja teoksia myynnissä - kuntoilua pvä 32

Kuntoilun aloittamisesta nyt 32 päivää, neljän viikon synttärirutistuksestani eka viikko takana, editymiset alla:

Kokonaispudotus -3,2 kg
Viikkopudotus -1,0kg , mitenhän mä eilen laskin, että 1,5kg, noh, väärin meni kummiskin, 1,0kg jos kalenterista katon. Eli ei onnistunut kahden kilon pudotus ainakaan tolla viikolla.

Tässä alkaa nyt tuntuun, että sen toisen lepopäivän merkitys korostuu jos haluaa tuloksia ainakin väsymättä liikaa ja ratkeematta sit sen takia syömään liikaa.

Eilinen meni aika väsyneesti, aamusen 50 min jumpan lisäks en jaksanut illal polkee enkä tehdä mitään muutakaan, olin jo kuudelta ihan valmis sänkyyn!
Nyt tuntuu energisemmältä ja kun ajattelee, että huomenna ois lepopäivä ni tuntuu vielä energisemmältä, varmaan tänään jaksaa vähän enemmän puristaa itestään irti, jos jumppa tuntuu tänäänkin pakkopullallta ni pitää miettiä strategia uudestaan. Tarkotus on kuitenkin opetella tässä sitä lopullista elämäntapaa ennemminkin kun näännyttää ittes pariks viikoks ja lopettaa sitten kokonaan koko hömpötys.


Seuraattehan mun valokuvanäyttelykalenteria muuten? Täältä löytyy kaikki tulevat näyttelyt ja yks suuri näyttely on starttaamassa pikapuoliin meinaan toi "Lähialueiden vesistöjä" -näyttely joka alottaa tossa toukokuussa Halikon kirjastosta ja jatkaa kiertelyä näillä näkymin ainakin tammikuulle 2015 jolloin se on Pasilassa.


Köyhänä tyyppinä mulla on ollut tapana tarjota näyttelykuvia ennekkomyyntiin edullisemmin, kuten nyttenkin, eli näyttelyvedokset on myynnissä 50 euron kappalehintaan etukäteen halukkaille, jos jotakuta kiinnostaa tavallaan sponsoroida mua näiden näyttelyiden järjestämisessä, vedokset tulee A2 koossa eli noin 60cm kuvan pisin sivu ja tietenkin ovat ensimmäinen painos, sigeerattuna tietenkin ja aitoutodistuksella josta painosmäärä yms tiedot ilmenee ja jokainen kuva on rajoitettu painosmäärältään kahteen, eli likipitäen uniikeista teoksista kyse. 

Ne vedostetaan kevyelle ripustusvalmiille kapalevylle jota ei tarvitse erikseen kehystää jos ei halua, reunoissa menee ohut musta reunus joka toimii kehyksen tavoin kuten viime kesäisen "Muistellaan kesää" -näyttelyn kuvissakin:


"Muistellaan kesää" -näyttelyn vedoksista on myös osa myymättä, teokset myynnissä taidesivut.netissä, jos jotakuta kiinnostaa niin ei muuta kun viestiä tulemaan :) 
Näissä sama juttu eli vedostetut teokset ovat ensimmäistä painosta ja kaikenkaikkiaan painosmäärä rajoitettu kahteen, eli mitään tusinatauluja ne eivät ole.

--

Mutta mennäänpä takas kuntoiluun, aamupalaa tässä puputan, aattelin koittaa nyt näin päin, luin jostakin, että ennen treeniä ois hyvä syödä voileipä, no, koklataas tällasta settiä:



Siinä ois yks ruisleipäpala, margariinii, juustoo ja kurkkuu, sit oottelen puol tuntii ja alan jumpalle, töitä pitää tehdä tässä välissä, kirjottaa Ateljeen blogiin maalistarjouksesta jossa verkkokaupasta ostamalla osallistuu arvontaan jonka pääpalkinto on käsintehty designkello millä tahansa kuvalla, vaikka omasta autosta tai lemmikistä tai mistä tahansa mun ottamasta kuvasta, arvo on 299 euroa ja sit pitää laittaa Taidesivut.nettiin myyntiin noi viimekesäset näyttelyvedokset, eli hommia piisaa ja niiden jälkeen saa opiskella, se on ihanaa <3 Nyt on kotiläksynä pohtia mitä immateriaalioikeudellisia riskejä mun yrityksen toimintaan saattaa liittyä :)

--

Noniin, ruuan päälle pidettiin "lepoa" ja nyt on vuorossa aamun jumppa. Ekana tällanen joka on lyhyt, noin 15 min ja näyttää helpolta:



Sitten joku vähemmän hikinen ja hengästyttävä, tää näyttää hyvältä, kestää 33 minuuttia, saapa nähä jaksanko:



Huhhhh jaksoin!!!
Sit lopuks tää:



Eiköhän se oo hyvä sit, n.53 minuuttia tuli siinä puuhattua, nyt on sellanen olo, että jos söis päälle jugurtin ja raejuustoa ja illalla jaksais polkee vaikkapa 45 min - 1h, huomenna ois lepopäivä, korkeintaan jotakin venytyksiä voin tehdä huomenna ettei ihan makaamiseks menis..


Kiitos taas arvoisa lukija kun jaksoit mun hömpötyksiä seurailla ja oikein ihanaa tiistaita, ulos kun katsoo ni voi jo haistaa kohta puhkeevat narsissit ja muut kevään kukkaset <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti