tiistai 3. maaliskuuta 2015

70-luvun filmijärkkäri ja kuntoikuurin aloitus

Huomenta!

Ei meinannut nukkumisesta tulla mitään kun hankkisin itselleni synttärilahjaksi Canon FTb QL:n kera Canonin 50mm- ja Vivitarin 28mm obiskojen. Tilasin ne Kameratorilta ja mukaan yks värifilmi ja yks mvfilmi.
Alkoi heti myös kuumottaa oma pimiö. Esikoisen isän ukkihan aikoinaan antoi mulle valokuvansuurennuskoneen yms tarvikkeet, mutta erossa ne jäi esikoisen isälle enkä mä ehtinyt niitä itse koskaan käyttääkään.
Yläasteella kehitettiin omia kuvia itse, mutta sen enempää kokemusta mulla ei itse kehittämisestä ole. Netistä varmaan löytyy ohjeita sekä pimiön rakenteluun että itse kehittämiseen, mutta se ei ole tämän päivän asia ollenkaan :D


Odottelen nyt kuumeisesti, että mun uus lelu saapuu postiin ja pääsen ihmettelemään sen saloja!

Sillävälin nyt noin viikon kestänyt kuntokuuri on edennyt vaiheeseen, että kuntopöyräily tuntuu pakolliselta, ei pakkopullalta vaan pakko-päästä-polkemaan jutulta :D 

Asensin luuriin FatSecret appsin jonne kirjaan päivän syömiset ja liikkumiset ja se kertoo mulle montako prosenttia päivän kaloreista oon puputtanut menemään.

Päätin, että poljen kahtena päivänä pärekkäin 45 min josta 20 min ensin lämmittelypolkemista rauhaksiin ja loput 25 min sitten intervallina täysillä ja kohtalaisesti, sitten kolmantena päivänä lepään enkä polje ollenkaan. 
Syön hyvin, mutten herkuttele. Koitan karsia valkoisen tyhjän ruuan syömistä aika minimiin, vaaleen leivän tilalle taas ruista ja riisiä ja makaroonia ei ollenkaan, nuudelia täysjyvästä joskus ja perunaa joskus. Salaattia paljon, sis myös oliivi, feta, ananas jne, kanaa paljon, munaa, rahkoja ja jogurtteja, raejuustoa jne. En noudata mitään erityistä dieettiä, koitan vaan katsoa, ettei kalorit kauheasti ylity kulutuksesta ja mielellään pitää ne sen 500 kaloria miinuksella ja tietenkin, että syömäni ruoka ois ravintoarvoiltaan parempaa kun ranskalaiset yms! 
En ole kieltänyt itseltäni herkkuja, mutta koitan olla herkuttelematta liian usein :)

Mitä ikävyyksiä on sattunut? No, nuorimmaisen luuri on kelvoton shaisse, ja oli pakko ostaa sille kesäksi Samsungi johon sais Facebook messengerin ja GPS:n, että voi jutella isosisarensa kanssa ja, että voin seurailla missä viilettää kesällä, tollanen utelias 10v ADHD-lapsi voi helpolla mennä tutkimaan autioita taloja ja tipahtaa pihan kasvuston alle piiloutuneeseen kaivoon tms. 

Sen lisäks mun iZettle maksukortinlukijalle tarkotettu tabletti on ilmesesti rikki, tilasin nyt Ebaysta latausjohdon sillä toiveella, että johdossa ois vika, mutta mikäli ei auta ni mulle tulee kiire hankkia uus tabletti ennen huhtikuun tapahtumia :( Vituttaa koko vekotin, paskempaa luuria en oo omistanut ikinä, eli Asus Padfone, ne ei kertakaikkisesti osaa tehdä puhelimia, vaikka tietokoneissa ovatkin hyviä. 



No mitä muuta? Eipä kai mitään, jäädään odottelemaan sitä filmiCanonia ja palataan sen tiimoilta asiaan skannattuna :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti