perjantai 6. elokuuta 2010

Autoja, autoja, autoja...

Kävin eilen nuorimmaiseni kanssa tuolla lähipaikkakunnalla retkellä, kotimatkalla ajettiin vanhimman lapseni isän kotikunnalla yhessä hiekkamontussa pulahtamassa ja muistui mieleeni kuinka monet kerrat sinnekin ollaan joku varastettu auto ajettu ja monena yönä taskulamppujen valossa käyty niitä purkamassa :D
Se oli aika varma piilopaikka, siellä oli sorateitä ja mettä polkuja niin paljon ettei niistä varmaan kukaan ole perillä ja metsän sisään sai hyvin auton niin syvälle, ettei poliisit, vaikka kävivätkin siellä aina kiertelemässä, koskaan löytäneet mitään sieltä!

Siellä on rässitty ja purettu jos vaikka mitä romuja ja vähemmän romuja. Käsipelillä purettu pellit, alusta, moottorit, putkistot, kaikki irto, käsipelillä nostettu takaluukkuunkin tai peräkjärryyn ja ajattu pois myytäväksi tai käytettäväksi, kovaa hommaa parin tyypin ja yhen tytön voimilla.

Kyllä siinä työkaluja oppi käyttään, vaikka pimeässä. Tosin mä oon osannut käyttää niitä jo ennekin, mutta eipähän menny sormi suuhun sitten siellä :P

Kyllä oon elämäni aikana niin merkillisissä paikoissa ollut reeraamassa autoja ja hankkimassa osia, ettei monikaan uskois, renkaat, tuulilasi, vanteet, soittimet ym oli ihan perus kamaa mitä oltiin melkeen joka yö hakemassa, mutta vaihdelaatikko, moottori, ym, etenkin jos oli tarpeen saada ne jostakin tietystä viritetystä menopelistä ni oli vähän erikoisempaa settiä, mut tuli sitäkin useampi kerta tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti