tiistai 15. huhtikuuta 2014

Palautuminen reissusta

Kylläpä ottaa aikaa palautua reissusta, tultiin siis kotiin perjantai-lauantai välisenä yönä, viikonloppu meni oikeastaan nukkuessa tai kuvia laittaessa, eli mitään järjellistä en saanut aikaan, mutta nyt on jo tiistai ja aivot senkun louskuttaa tyhjää vaan, kyllä mä saan pyykättyä ja sellasta mutta opiskelutehtävän teko on täysin mahdotonta, töiden tekeminen on aivan pois suljettua, pää on jäässä.


Väsyttääkin, oon nukkunut joka aamu joko pommiin tai ainakin kellon soittoon asti mikä on todella epänormaalia mulle. En mielestäni matkalla tuntenut lainkaan sosiaalistentilanteidenpelkoa, kykenin ihan huoletta kysyä neuvoja vastaantulevilta ja taksikuskeilta jne, en tiedä voiko olla, että olin niin adrenaliinissa, että en siksi tuntenut pelkoa? Vaiko himo saada valokuvia? Ainakin korkeanpaikankammo katosi lähestulkoon kokonaan pois kun himo saada hyviä kuvia iski sen päälle, tiedä voiko sosiaalistentilanteidenpelkokin jotenkin "mennä pois päältä" jos tulee riittävän suuri himo saada jotakin jonka se muutoin estäisi??


Ulkona ois haravoitavaa ja vaikka mitä puuhaa ja niin ois sisälläkin, mutten saa itseäni ohjattua nyt alottamaan mitään, väsyttää muttei väsytä, jumituttaa on ehkä oikeampi sana tähän olotilaan, aivot on mössöä, mikään ei oikein kulje pään sisällä, on vaan tällanen hölmö jumiutunut olotila, kyllä mä tän tilan tunnistankin, jäätymiseks sitä ennen sanottiin, tai jumitteluks, siis sillon kun pyörin piriporukoissa, liekö tää sitten ADD:hen liittyvää, siksikö se amfetamiini maistui niin hyvälle kun sai aivot kerrankin toimimaan, ajatukset kohdistettua tehokkaasti yhteen tekemiseen joka suuntaan samaan aikaan haahuilun sijaan?


Ähh, mulla oli mielessä pitkä pitkä bloggaus, mutta se meni pois, kun yrityskummi soitteli ja sovittiin tapaaminen huomiselle, nyt pitää tulostella ja hienosäätää yrityksen alustavaa toimintasuunnitelmaa ja sitä ja tätä ja tota ja mitä vielä :D Ei tästä kirjottamisesta tuu nyt mitään, tuttu netistä katoamisen tunnekin on vallannut mielen, tekis mieli sulkea taas kaikki profiilit ja kadota vähäks aikaa, mutten työni takia voi sitä tehdä :(


Tukkakin piti tänään leikata mutten taida tohtia pelotella mun yrityskummia sivukaljulla ja päätatuoinnilla ;) Jääköön siis toiseen kertaan, taas :(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti